Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Profesionálom pomáhalo pri krádeži aj malé dievčatko
Zdielať na

Profesionálom pomáhalo pri krádeži aj malé dievčatko

Značkové hodinky za tisíce eur sa podarilo ukradnúť pätici zlodejov, medzi ktorými bolo aj malé dieťa. V obchode so šperkami poriadne doplietli predavačky. A určite zavarili aj sebe.

Zlodeji ukradli značkové hodinky za až 13 500 eur z vitríny. Majiteľ si myslí, že ich mali vytipované. Na záberoch je vidieť, ako do obchodu prišli traja muži, jedna žena a malé dieťa. Úlohy mali presne rozdelené. Žena a hlavne malé dievčatko najskôr začali zabávať jednu z predavačiek.

Medzitým sa jeden z mužov akoby nič oprel o pult v blízkosti vitríny a druhý požiada predavačku, aby mu ukázala tovar. Vo chvíli, keď bola obsluhujúca zohnutá dole a ukazovala tovar, muž, ktorý stál po celý čas opretý, sa jednoducho načiahol a náramkové  hodinky si pokojne dával do vrecka nohavíc.



Na záberoch je vidieť aj to, že zlodejovi hodiny vytŕčajú z vrecka, čo si hneď všimne jeho komplic a preto mu ich strká hlbšie do vrecka. Pätica potom odíde preč akoby sa nič nedialo. Hodnota ukradnutých hodín  sa dá prirovnať  napríklad k cene menšieho nového auta.

Hodinky majú špeciálny identifikačný kód a ich nový majiteľ može o ne ľahko prísť. Polícia po zlodejoch pátra, ak by ste ich spoznali zavolajte na číslo 158.

Nitra_dievčatko_krádež hodiniek_komplic

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy