Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hyenizmus! Mŕtvej starenke z úst vytrhli zlaté zuby
Zdielať na

Hyenizmus! Mŕtvej starenke z úst vytrhli zlaté zuby

Otrasný prípad vyšetruje bratislavská polícia. 80-ročnú pacientku, ktorá zomrela v ružinovskej nemocnici, niekto po smrti okradol. Násilím jej otvoril ústnu dutinu a vytrhol zuby. Dôchodkyňu pritom lekári údajne odovzdali pohrebnej službe s kompletným chrupom. Po ceste na patológiu údajne zlaté zuby zmizli.

Milada zomrela po ťažkej chorobe. Podľa úradných záznamov uviedli ružinovskí lekári, ktorí telo pripravili na transport na patológiu, presný počet zlatých zubov v ústach dôchodkyne. Prevoz realizovala pohrebná služba a tá sprievodné papiere prevzala a podpísala. No po prevoze sa po zuboch zľahla zem...

Najbližšia známa, ktorá sa o Miladku starala, má papiere o prevzatí a informovala nás, že vie vyčítať meno šoféra pohrebného auta. Podozrieva nielen zamestnancov pohrebnej služby, ale aj pracovníkov nemocnice.

"Jeden zo šoférov pohrebnej služby, keď som ho oslovila, zdvihol ruky, že je určite čistý. Povedala som, že keď to zlato vrátia, akoby sa nič nestalo. Mala niekoľko zlatých zubov aj horný mostík. To predsa patrí rodine!" vyjadrila sa mimo kamery.

Polícia už začala trestné stíhanie vo veci hanobenia mŕtveho. Konateľ pohrebnej služby nám potvrdil, že jeho dvoch zamestnancov už vypočúval vyšetrovateľ.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy