Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Hrôza v Šali. Na ulici brutálne zbili poslankyňu!
Zdielať na

Hrôza v Šali. Na ulici brutálne zbili poslankyňu!

Poslankyňu mestského zastupiteľstva v Šali a jej kamarátku lúpežne prepadli. Tridsaťsedemročnú ženu a jej o tri roky staršiu známu dvaja lupiči prekvapili večer na ulici neďaleko panelákov, kde bývajú. Ženy dobili, ale tie sa len tak nevzdali a lupičov aj napriek zraneniam začali naháňať.

Dve kamarátky sa okolo desiatej hodiny večer vracali pešky domov. Stretli dvoch mužov, ktorí ich znenazdania napadli. Dvaja lupiči začali bezbranné ženy brutálne biť hlava-nehlava. Obe poriadne dokopali.



Pri tom, ako zlodeji ženy bili, sa im snažili vytrhnúť kabelky. Jednej  z nich, mestskej poslankyni v Šali zobrali vak, ktorý mala na chrbte. Kabelku druhej ženy sa im ukradnúť nepodarilo. Dvaja muži sa potom dali na útek. Ženy boli však natoľko odvážne, že sa rozbehli sa za nimi. Lupiči sa rozutekali na dve strany.

Keď ženy páchateľov naháňali, stihli ešte zavolať na mestskú políciu. Jedného z nich napokon mestskí policajti dolapili. Druhému z lupičov sa podarili ujsť. O koho ide sa polícia nedozvedela ani od zadržaného komplica. Udajne sa nepoznajú, iba sa stretli v krčme, povedali si, že majú malo peňazí a idú teda niekoho lúpežne prepadnúť.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy