Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Andreja (63) brutálne zbili Rómovia! Lekári mu nedávajú nádej...
Zdielať na

Andreja (63) brutálne zbili Rómovia! Lekári mu nedávajú nádej...

Naďalej sledujeme prípad 63-ročného dôchodcu z Maduníc v okrese Hlohovec. Už tretí deň je v kóme potom, čo ho po Cibuľových slávnostiach v dedine brutálne dobili miestni mladíci. Rómovia mužovi dokaličili hlavu a Andrej musel okamžite absolvovať takmer 5-hodinovú operáciu. Príbuzným práve pred chvíľou oznámili, že nemá žiadne šance na prežitie...

Andrejova manželka nosí jeho fotografiu stále pri sebe. Jej muža dobili miestni Rómovia potom, ako im skrížil cestu, keď sa z Cibuľových slávností vracal domov. Útok na Andreja bol nesmierne intenzívny a surový. Dôchodcovi chlapci dolámali oba očné oblúky, päsťami mu praskli lebku, utrpel pomliaždeniny mozgu. Pár hodín po operácii sa jeho stav nesmierne skomplikoval. Dostal zápal pľúc.

Dvaja z partie mladých Rómov sú stále v policajnej cele. Dnes prokurátor podal návrh na ich väzobné stíhanie.

Andreja Poláka na žiadosť jeho najbližších navštívil priamo v nemocnici aj kňaz. Celé Madunice očakávali, že sa 63-ročný muž z toho najhoršiehu určite dostane. Jeho mozog sa ale za posledné hodiny dostal do kritickej fázy a rodina sa už musela pripraviť na to najhoršie. Andrej je otec dvoch detí a starý otec...  Podrobnosti o prípade sa dozviete tu.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy