Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Špičkový policajt skončil pre alkohol na ulici
Zdielať na
Krimi

Špičkový policajt skončil pre alkohol na ulici

Kvôli rozvodu sa dal na alkohol a ten ho doviedol takmer až na dno. Prišiel o všetko, o rodinu, prácu, byt aj o zdravie. Bývalý mestský policajt z Lučenca, ktorý bol kedysi uznávaný tréner mladých džudistov a úspešný psičkár, skončil na ulici. Po dlhých rokoch má však opäť chuť žiť...

Pán Jozef ležal bez pohnutia pred lučeneckou ubytovňou prikrytý starými dekami údajne dva dni. Rómovia k nemu privolali záchranárov, muž však lekársku pomoc prekvapivo odmietol. Nakoniec si uvedomil, že lekári sú pre neho jediná nádej.

Teraz je na oddelení pre dlhodobo chorých a je takmer na nerozpoznanie. Privítal nás oholený, umytý a v čistom oblečení. Preslávil sa najmä ako tréner bojových umení. Miloval džudo, ale aj karate či aikido. Jeho vášeň boli aj psi.

Muž otvorene hovorí o problémoch s alkoholom. Prvýkrát začal piť, keď nezvládol rozchod so svojou manželkou. "Ako som sa rozviedol, som začal mať problémy s alkoholom. To sa priznám, je to pravda a už sa to viezlo dole vodou so mnou," priznal Jozef. Uvedomuje si, že pre alkohol prišiel vlastne o všetko. "O rodinu, o robotu, o byt," dodal.

Jeho ťažká situácia sa však týmto neskončila. Dlhodobo si neliečil problémy s kĺbami, nejaký čas sa teda nepostaví na nohy. Jeho sestra mu pomáha, ako sa dá. Pomoc našla aj u farára zo Žákoviec. Je teda možné, že po prepustení z nemocnice sa na nejaký čas novým domovom pána Jozefa stane fara.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy