Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bezdomovec (22) rozplakal porotu Talentu!
Zdielať na
Zahraničie

Bezdomovec (22) rozplakal porotu Talentu!

Nikto z prítomných to nečakal. Keď sa pred mikrofón postavil 22-ročný chlapec a začal rozprávať svoj životný príbeh, slzám sa dokonca aj porota ledva ubránila. Od piatich rokov sa túlal po uliciach, prespával, kde sa dalo, navyše sa mu detskou izbou stali verejné záchody. No keď otvoril ústa a začal spievať... Pozrite sa sami. Šou Kórea má talent objavila nového Mariána Zázrivého.

Skromný Kórejčan Sung-bong Choi sa do súťaže prihlásil, pretože rád spieva. Cíti sa vraj ako celkom iný človek. Odlišný od toho, ktorého vychovala ulica. So svojím životným príbehom sa neváhal zdôveriť celej Kórei. A bolo čo počúvať. Tento chlapec bol totiž od piatich rokov odkázaný sám na seba.

No neostalo len pri príbehoch. Zlatom je Choi obdarovaný aj v hrdle. Svojím silným a čistým spevom očaril a slzám sa už nikto nedokázal ubrániť. Podobné talenty sme zažili a zažijeme aj v Česko Slovensko má talent!

Samozrejme sa Choi dočkal úspechu a po ováciách sa môže pripravovať do ďalšieho kola. Presvedčte sa sami a pozrite si VIDEO!

 

Kórejská sirota sa zúčastnila súťaže Kórea má talent

youtube.com

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy