Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
ROZHOVOR: v Maduniciach zmlátili okoloidúceho, bojuje o život!
Zdielať na

ROZHOVOR: v Maduniciach zmlátili okoloidúceho, bojuje o život!

Brutálna bitka otriasla celými Madunicami! V dedinke v okrese Hlohovec zmlátila partia výrastkov miestneho obyvateľa tak surovo, že v týchto chvíľach bojuje v nemocnici o život. Útočníci už predtým upozorňovali, že všetkým ukážu, kto je v Maduniciach pánom!

K otrasnému prípadu došlo skoro ráno z nedele na pondelok po cibuľových slávnostiach. Z nich sa pobral domov obvyklou trasou aj dôchodca Andrej (63). Cestu mu však skrížili štyria až piati výrastkovia, ktorí ho začali podľa našich informácií mlátiť mohutnými drevenými kôlmi! Údery mu bezcitne smerovali väčšinou na hlavu. Andrej po pár chvíľach zostal nehybne ležať na zemi.

Tam ho neskôr v kaluži krvi náhodou objavil zamestnanec reštaurácie. Ten mu poskytol prvú pomoc a zavolal záchranárov i políciu. Dobitý dôchodca skončil v kritickom stave v trnavskej nemocnici. V týchto chvíľach sa nachádza v kóme a bojuje o život.

Starostka Maduníc Alena Jelušová je nepríjemne prekvapená. Priznáva však, že išlo o problémovú partiu. Útočili drevenými palicami, ktoré ukradli z dediny...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy