Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
ROZHOVOR: Policajt chce majiteľa baru v Bratislave zničiť!
Zdielať na

ROZHOVOR: Policajt chce majiteľa baru v Bratislave zničiť!

Pripravím ťa o život! Podobnými, ale menej vyberanými slovami reagoval vo štvrtok večer majiteľ istého bratislavského baru na hliadku mestskej polície počas kontroly. Následne vytiahol zbraň a namieril. Toto je však policajná verzia príbehu. Na opačnej strane stojí majiteľ Albánec, ktorého podľa slov jeho manželky istý policajt nedokáže zniesť a chce mu urobiť zo života peklo...

"My sme chceli blokovú pokutu zaplatiť, ale policajt to odmietol s tým, že vraj nám chce narobiť väčšie problémy," spomína na nepríjemnú potýčku manželka majiteľa baru na Varšavskej ulici v bratislavskom Novom Meste.

Podľa polície mal bar prevádzkové hodiny do desiatej večer, no otvorené bolo ešte o pol jedenástej. "Majiteľa hliadka upozornila na porušenie prevádzkových hodín. Ten spod trička vytiahol zbraň a vyhrážal sa, že ju použije a namieril ju na hliadku," popisoval udalosť hovorca mestskej polície Peter Pleva. "Na majiteľa skočila manželka a jedna pracovníčka, potom zbraň odložil a vybil."



Manželka však tvrdí opak. Podľa nej poslali na toho istého policajta trestné oznámenie už pred rokom kvôli vyhrážkam a vulgarizmom, ktoré adresoval majiteľovi baru zrejme pre jeho národnosť. Ide totiž o Albánca s trvalým pobytom na Slovensku. Teraz provokoval zase. "Vytiahnutie zbrane nenastalo," trvá na svojom manželka.

"Muž mu hovoril, že to nechce riešiť v zlom, prečo ho provokuje... Povedal, že má zborjný pas aj zbraň, nech ho neprovokuje. Zbraň ale vytiahol policajt... Policajti potom zavolali zásahovú jednotku a aj oni videli, že sa nič nedeje. Manžel odovzdal zbraň, doklady aj zbrojný pas... Policajt nesmie byť zaujatý... Tento človek by nemal pracovať pre mestskú políciu."

"Vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci pre prečin útoku na verejného činiteľa," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková. Viac o tom, čo sa v bare stalo, prezradila manželka v rozhovore!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy