Oblačno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Drahá káva pre "kamaráta". Osladil si ju za 350 eur...
Zdielať na
Krimi

Drahá káva pre "kamaráta". Osladil si ju za 350 eur...

Kamarátska návšteva vyšla mladú mamičku z obce Cabov vo vranovskom okrese draho. Zatiaľ, kým návšteve varila kávu, prišla o všetky peniaze. Žena je zúfalá, nevie za čo nakúpi nevyhnutné veci pre svoju 7-mesačnú dcérku.

27-ročná Michaela žije so svojou 7-mesačnou dcérkou skromne v jednej izbe. Teraz zostala úplne bez peňazí. Pred niekoľkými dňami prišiel za mladou mamičkou jej kamarát. Michaela mu išla uvariť kávu a nechala ho v izbe so svojou dcérou.

"Na vešiaku mi visela kabelka aj s peňaženkou. Išiel mi do peňaženky a zobral mi bankomatovú kartu," opisuje skutok svojho "kamaráta" Michaela. "28-ročný muž využil neprítomnosť mladej ženy a z peňaženky jej odcudzil bankomatovú kartu," potvrdzuje skutok, ktorý je od prejavu kamarátstva na hony vzdialený, hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Karnišová.

Michaela s hosťom ešte vypila kávu. Netušila, čo sa udialo, kým bola preč z izby. Až keď prišla v stredu do banky, kde si chcela vybrať peniaze, tak istila, že účet je prázdny a jej karta je preč. "Vybral materskú. Najprv 150, potom 200 eur," vraví Michaela. "Vykonal dva neoprávnené výbery peňazí v celkovej hodnote 350 eur," potvrdzuje policajná hovorkyňa Jana Karnišová.

Mladá mamička všetko nahlásila polícii. "Ostala som úplne bez peňazí, nemám ani na mlieko, ani na plienky!" Prípad už vyšetruje vranovský vyšetrovateľ. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi za tento skutok až trojročné väzenie.

Okradnutá mamička, kamarát jej vzal bankomatovú kartu

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy