Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Michala (†22) našiel kamarát zabitého pri ohnisku
Zdielať na

Michala (†22) našiel kamarát zabitého pri ohnisku

V utorok večer v Turzovke zasahovali záchranári a hasiči. Pri ohni našli bezvládne ležať 22-ročného Michala v hlbokom bezvedomí a s ranou na hlave. Kriminalisti celú noc zisťovali, čo sa pri ohnisku vlastne stalo. Mladík totiž ráno na následky zranení zomrel.

Mali to byť Michalove posledné dni na slobode. Podľa našich informácií mal už v piatok nastúpiť na tridsať mesiacov za krádeže do výkonu trestu. S kamarátmi šiel opekať, nechýbal ani alkohol a marihuana.



Opitého Michala nechali kamaráti  údajne ležať pri ohnisku, aby vytriezvel. Pred desiatou sa tam jeden z nich vrátil. Mladík vraj horel a všade bolo veľa krvi.

Vedľa ohniska boli fľaše od alkoholu. Mladík mal rozsiahle popáleniny a bol v bezvedomí. Na hlave mal otvorenú ranu a krvácal z ľavého ucha. Vedľa neho sa našla krvavá palica a krvavé kamene.

Na mieste bola aj polícia. Podľa našich informácií šlo o cudzie zavinenie. 22-ročný Michal v nemocnici vážnym zraneniam podľahol. Skutok je zatiaľ kvalifikovaný ako zločin zabitia. Podľa našich informácií policaji zaistili aj smrtiacu zbraň, ktorou mala byť drevená palica

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy