Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fatálny omyl! Sestrička z Belej potrela bábätká kyselinou
Zdielať na

Fatálny omyl! Sestrička z Belej potrela bábätká kyselinou

Omyl detskej zdravotnej sestry z Belej takto poznačil tri detičky. Poplietla si totiž fľaštičky a deťom na pokožku natrela žieravinu! Myslela si, že ide o dezinfekčný prostriedok, miesto toho vzala do rúk roztok, ktorý sa používa pri rozbore moči. Reportáž nie je vhodná pre maloletých!

"Som z toho sama nešťastná... Keby som to mohla vrátiť," vyjadrila sa dotyčná sestra so slzami v očiach. Rodičia len 10-mesačného Jožka ostali zhrození, keď po obyčajnom očkovaní našli syna s veľkými ranami na oboch nožičkách. Chlapček má teraz panický strach z kúpania. "Sme strašne vyčerpaní, pri obliekaní sa mi šprajcuje, ručičky dáva nabok," povedala nešťastná matka.

Lekár sa k nepríjemnej záležitosti odmietol vyjadriť na kameru. Pripustil však, že po nešťastnom omyle ostanú deťom jazvy na celý život. Fatálny omyl však nebol jediný. V ten istý deň spôsobila sestra rovnaké zranenia ďalším malým pacientom.

Rodičia nám prezradili, že stratili dôveru k zdravotníkom. Boja sa, že keď nabudúce pôjdu so synom k lekárovi, opäť niekto niečo popletie...

flickr/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy