Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
S dcérkou zomrela tesne pred pôrodom! Rodina viní gynekológa
Zdielať na

S dcérkou zomrela tesne pred pôrodom! Rodina viní gynekológa

Neuveriteľná tragédia sa stala v dedinke Radzovce v lučeneckom okrese. Marika už o pár dní mala porodiť svoje prvé dieťatko. Prišlo jej však zle a skončila v nemocnici. Tam zomrela spolu so svojou dcérkou. Rodina z ich smrti viní jej gynekológa.

Marika mala koncom mesiaca priniesť na svet svoje vytúžené prvé dieťatko. Bolo by to dievčatko. Budúcej mamičke však prišlo zle. Záchranka ju odviezla do nemocnice. Mala vysoký tlak a opuchnuté nohy. "Videl som na vlastné oči pred desiatou večer ako išla v nemocnici na toaletu. Vtedy som ju zbadal naposledy živú," hovorí so slzami v očiach manžel László.



Po desiatej jeho žena zomrela. Spolu s ňou aj jej nenarodené dievčatko. Lučeneckí lekári s veľkým nasadením bojovali o život matky aj dieťatka, žiaľ nepodarilo sa ich zachrániť. Nemocnica sa k prípadu oficiálne vyjadrí až o pár dní.

Tamojší dokotori urobili, čo sa dalo, rodina si ale myslí, že pochybil Marikin gynekológ. Za dva týždne v poslednom štádiu tehotenstva pribrala takmer desať kíl a celé telo jej výrazne napuchlo. Lekár je však podľa príbuzných vraj tvrdil, že je to preto, lebo dieťa leží na obličkách.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy