Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY: Do policajtov sa pustila 20-členná rodina
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Do policajtov sa pustila 20-členná rodina

Práca mestských policajtov môže byť niekedy skutočne nepríjemná. Najmä keď sa do nich pri kontrole zle zaparkovaných áut pustí rozvetvená rodina. Najskôr ich napadol majiteľ jedného z áut a keď dostal putá, pribehli všetci príbuzní! Spustil sa krik a rev... Viac zisťoval reportér Tomáš Mešťan.

"Čo sme urobili, koho sme zabili?" kričala jedna z prítomných žien na strážnika. "Nekričte na mňa." "Ja nekričím, keď ja sa s vami bavím slušne, tak vy sa tiež so mnou bavte slušne," to už bolo o ďalšiu oktávu vyššie.

Strážnici z Prahy sa snažili len vyriešiť dopravný priestupok. Majiteľ vozidla si však za svoje správanie vyslúžil putá a to bol začiatok. Na miesto sa zbehla celá rodina a "divadlo" mohlo začať. "Prečo mu dávate putá, čo on je nejaký vrah?" pokračovali ženy v kriku. Správanie agresívnej rodiny je zaznemanené na VIDEU. Strážnici si napokon na pomoc museli privolať pomoc a tiež štátnu políciu.

Agresivita sa pritom voči nim podľa informácií hovorkyne Mestskej polície Praha Jany Přikrylovej v poslednej dobe stupňuje. "Zaznamenali sme prípady, keď napríklad človek poštval na strážnika psa, použil proti nemu hasiaci prístroj alebo stoličku."

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy