Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
ZÁZNAM: Horelo auto policajta, primátora aj podnikateľa!
Zdielať na

ZÁZNAM: Horelo auto policajta, primátora aj podnikateľa!

Neznámy podpaľač vyčíňal v noci v Brezne. Tam si posvietil na auto primátora mesta Jaroslava Demiana, zle obišlo aj auto miestneho policajta. To nie je všetko. Oheň sa nebezpečne rozhorel aj v Bratislave, kde na križovatke zachvátil ďalšie luxusné auto. Pozrite si autentické video.

Okolo pol desiatej večer začal horieť aj VW Golf na Prístavnej ulici v Bratislave. Hasiči s plameňmi bojovali celú hodinu, kým sa im podarilo požiar dostať pod kontrolu. Auto stálo pri príchode HaZZ na križovatke. Podľa bratislavského krajského riaditeľstva hasičov sa ani jeden z dvoch pasažierov nezranil. "Príčinou vzniku požiaru bola technická porucha na elektrickej inštalácii. Škoda na aute sa vyšplhala do výšky tisíc eur," povedali pre portál topky.sk.



V Brezne horeli približne v rovnakom čase dve autá. Terénne auto primátora Brezna stálo zaparkované pred panelákom, kde žije aj so svojou rodinou. Kým prišli hasiči, stihla zhorieť celá jeho zadná časť.

Majiteľom Škody Octavie, ktorá horela o niekoľko ulíc ďalej, je policajt z miestneho dopravného inšpektorátu. Ani jednému z poškodených nebolo do reči. Polícia nevylúčila, že tieto dva prípady spolu súvisia.

topky.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy