Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
V Gabčíkove horelo auto, zrejme ho podpálili
Zdielať na

V Gabčíkove horelo auto, zrejme ho podpálili

V Trnavskom kraji zhorelo ďalšie auto! O podobných prípadoch Vás informujeme každý týždeň a často aj niekoľkokrát. Štatistiky vedie Galantský a Seredský okres, tentokrát ale hasiči ratovali auto v Gabčíkove.

Hasičov niekto nad ránom privolal k požiaru auta v obci Gačíkovo neďaleko Dunajskej Stredy. Tu si treba všimnúť čas, kedy to bolo nahlásené. Bolo to o trištvrte na štyri ráno, čo je obvyklý čas, kedy zvyknú autá podpaľovať podpaľači. Hovorím to preto, lebo tento prípad má rovnaká rukopis ako tie z posledných mesiacov v celom Trnavskom kraji.

Autá tu horia už takmer so železnou pravidelnosťou. Tentokrát sa to stalo medzi rodinnými domami na poľnej ulici v Gabčíkove, kde je len ťažké povedať, čo by nasledovalo, keby sa požiar rozšíril na okolité domy. Preto musel byť zásah hasičov veľmi rýchly. Našťastie ostalo oba pri aute, aj keď to ostalo úplne  nepoužiteľné. Predbežne vyčíslená škoda sa tu pohybuje okolo 10 000 eur. Aj z vyjadrení hasičov možno povedať, že tu pravdepodobne išlo o úmyselné podpálenie.

Zhorené auto_Gabčíkovo_podpálenie

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy