Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Šialenec v Bratislave rozbíjal a podpaľoval autá!
Zdielať na
Krimi

Šialenec v Bratislave rozbíjal a podpaľoval autá!

Do nepríjemného rána sa zobudili niektorí Bratislavčania v centre mesta. Na ich ulici totiž vyčíňal šialenec, ktorý im ničil autá. Spočiatku ich rozbíjal a neskôr dokonca i podpaľoval. Smutným paradoxom je, že sa takto zabával v našom hlavnom meste cudzinec.

Krátko po tretej hodine ráno kráčal po Gunduličovej ulici v Bratislave 45-ročný muž. Ten spočiatku rozkopával spätné zrkadlá takmer na každom aute, ktoré mu prišlo do cesty. Takto ich zničil viac ako desať!

O čosi neskôr ho to zrejme prestalo baviť, a tak sa presunul k luxusnému terénnemu mercedesu a rozbíjanie zamenil za podpaľačstvo. Vozidlo podpálil zapaľovačom od zásterky pri kolese. Auto vzbĺklo ak fakľa! Týmto "už osvedčeným" spôsobom sa realizoval aj na dvoch ďalších motorových vozidlách.

Neskôr chcel podpáliť aj plechovú striešku nad bankomatom, pri tejto činnosti ho ale vyrušil mestský policajt. Naňho šialený muž zaútočil elektrickým paralyzérom, ľahko ho zranil a zutekal.

O pár metrov ho chytila druhá hliadka mestských policajtov, ktorá ho odovzdala do rúk štátnym policajtom. Paradoxom na celej veci je fakt, že vyčíňajúcim šialencom bol cudzinec, 45-ročný Španiel. Ten bol s najväčšou pravdepodobnosťou pod vplyvom alkoholu. Horiace autá najprv hasili prístrojmi mestskí policajti, ich snahu dokončili požiarnici.

Škoda, ktorú španielsky výtržník spôsobil, ešte nie je vyčíslená, no je predpoklad, že bude pomerne veľká.

Španiel rozbíjal a podpaľoval autá v Bratislave

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy