Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
VIDEO: Cestný pirát sa na motorke preháňal bez prilby a vodičáku
Zdielať na

VIDEO: Cestný pirát sa na motorke preháňal bez prilby a vodičáku

Až 104 priestupkov odhalili policajti počas dopravnej akcie vo vranovskom okrese. Zadržali aj dvoch vodičov, ktorí vlastne ani nemali šoférovať, keďže to majú zakázané. Jeden z nich, iba 21-ročný motorkár sa začal s policajtmi naháňať. Šialenou jazdou ohrozoval autá od Hanušoviec nad Toľou až po Majerovce pri Vranove.

Riskantnou jazdou ohrozoval nie len seba ale aj posádky ostatných áut. Za obcou Hlinné predbiehal pričom v protismere išiel kamión. Postupne prišli na pomoc ďalšie 2 autá Až potom sa im ho podarilo predbehnúť a zblokovať.

Motorkár sa ale ani tak nechcel vzdať a rozbehol sa do poľa. Tam ho už ale policajti dolapili. Pri naháňačke sa zranil jeden policajt. "Počas zadržiavania došlo k zraneniu zasahujúceho policajta, ktorý utrpel zlomeninu dlaňovej časti ruky," povedal Daniel Džobaník - hovorca KR PZ Prešov.

Okrem toho, že 21 ročný vodič motorky nemal prilbu a šialenou jazdou ohrozoval premávku. Jazdil na motorke s prenosným evidenčným číslom, ktoré bolo v pátraní a navyše nemal vodičský preukaz. Policajti cestného piráta obvinili z marenia úradného rozhodnutia.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy