Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragická smrť motorkára (†23)! Môže za to policajtka
Zdielať na

Tragická smrť motorkára (†23)! Môže za to policajtka

K ďalšiemu nešťastiu došlo v nedeľu podvečer na rovnej ceste medzi obcami Pozdišovce a Trhovište. Motorkárovi nedalo prednosť osobné motorové vozidlo, ktoré viedla Denisa, príslušníčka policajného zboru. Vrazil do pravého boku auta, pravdepodobne vyletel do vzduchu a narazil do ďalšieho vozidla, prichádzajúceho v protismere. Motorkár neprežil.

AKTUÁLNE: Vyšetrovateľ inšpekcie ministerstva vnútra vzniesol obvinenie príslušníčke policajného zboru Denise M. za prečin usmrtenia. V čase mimo výkonu služby viedla svoje motorové vozidlo, pričom nedala prednosť oproti idúcemu motocyklistovi... Vodič motocyklu bol na mieste mŕtvy.

Motorkár smeroval z Michaloviec do Košíc. Peugeot, do ktorého pravého boku vrazil, odbočovalo práve krížom cez cestu vľavo, smerom na vedľajšiu poľnú cestu. Vodiča motorky aj so strojom pravdepodobne po náraze vyhodilo do vzduchu a následne narazil ešte aj do Mazdy, ktorá prichádzala z protismeru.

Podľa našich informácií bola náhodou na mieste aj lekárka v civile a snažila sa motorkárovi pomôcť. Jeho zranenia však boli natoľko vážne, že na mieste zomrel.


TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy