Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
VIDEO: Dramatická záchrana! Motorkára vytiahli z horiaceho pekla
Zdielať na

VIDEO: Dramatická záchrana! Motorkára vytiahli z horiaceho pekla

Pouličné videokamery zachytili dramatickú záchranu motorkára, ktorý začal horieť po tom, čo ho zrazila žena za volantom auta a z miesta nehody ušla. Našťastie, z horiaceho pekla mu pomohli obetaví ľudia... Nebyť ich, nepochybne by zomrel.

Prípad sa odohral ešte 22. júna vo Philadelphii pred mestským dopravným podnikom, ale až teraz dych vyrážajúce zábery uzreli svetlo sveta. Dvadsaťštyriročný motorkár šiel po vozovke bez helmy, vtom mu do cesty vbehlo auto a on dostal šmyk. Po silnom náraze začal ihneď horieť.

Nezodpovedná vodička auta z miesta nehody ušla. Horiaceho motorkára sa však ujali zamestnanci a spod vraku ho vytiahli. Okamžite ho začali hasiť. "Mal nohy v plameňoch, ale nešli uhasiť. Podľa jedného z hasičov ich mal poliate benzínom," povedal mladíkov záchranca.

V priebehu niekoľkých minút dorazili na miesto hasiči a záchranári. Po chvíľke zranený motorkár prišiel k vedomiu a začal skuvíňať od bolesti. Utrpel popáleniny 3. stupňa a v súčasnosti leží v nemocnici v kritickom stave.

Motorkár_horiaci_USA_Philadelphia_záchrana

liveleak.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy