Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Útok mafie v Hlohovci. Pred domom podnikateľa vybuchla bomba!
Zdielať na

Útok mafie v Hlohovci. Pred domom podnikateľa vybuchla bomba!

Šokujúce prebudenie zažil hlohovecký podnikateľ. Pred jeho domom vybuchla bomba, a to priamo pod oknami detskej izby. Išlo o pravdepodobne podomácky vyrobenú nálož. V Hlohovci však nejde o prvý podobný prípad.

Útočník prehodil výbušninu cez plot rodinného domu a nasadol do auta, ktoré ho odviezlo. Výbuch nastal asi 40 sekúnd po odhodení priamo pod oknami detskej izby. Podnikateľ, ktorý v dome žije aj so svojou tehotnou manželkou a dieťaťom, si myslí, že ide o nekalý konkurenčný boj.



"Je to výstraha. Ja len odkazujem, že ženy a deti sa do toho nemiešajú. Keď chce niekto si so mnou vybaviť, nech dojde osobne a nie takýmto štýlom," vraví poškodený Pavol Tutura. Našťastie sa nikto pri explózii nezranil, explózia ale poriadne vystrašila aj susedov.

V Hlohovci sme hovorili s viacerými podnikateľmi. Jednému z nich napríklad pred dvoma týždňami údajne niekto úmyselne podpálil letnú terasu s grilom. Spôsobili mu škodu okolo 10-tisíc eur a takmer zhorela celá budova. Nie každý podnikateľ, s ktorým sme hovorili chcel ísť na kameru - viacerí však tvrdia, že v Hlohovci sa údajne rozmáha mafia a vyhrážky cez telefón či esemesky sú vraj stále častejšie.

Policajné autá, Lipany, znásilnenie, starenka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy