Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Popravený športovec Vančo († 40). Rozlúčka plná sĺz...
Zdielať na

Popravený športovec Vančo († 40). Rozlúčka plná sĺz...

Zdroj: tv joj

V Dražovciach pri Nitre pochovali Františka Vanča, ktorý v piatok večer tragicky zahynul. Keď sa vracal domov, na jeho auto vypálili páchatelia smrteľnú dávku zo samopalu. Okolnosti jeho smrti pripomínajú mafiánsku popravu.

Na pohrebe sa zúčastnilo asi 500 ľudí. Podľa značiek áut sa dalo usúdiť, že prišli z celého západného Slovenska. Pohreb sa konal v dedine, kde František žil so svojou rodinou.

František Vančo mal veľa obdivovateľov najmä v oblasti bojových športov. Mal veľa zverencov, ktorých trénoval prvky sebaobrany. Spomínajú na neho ako trval na tom, aby bojové umenie nezneužívali pri zbytočných roztržkách.



V osudný večer bol František Vančo na ceste z tréningu. V momente, keď chcel z diaľničného obchvatu odbočiť smerom domov, páchatelia spustili na neho streľbu. Vzhľadom na okolnosti sa vyšetrovaním prípadu zaoberá Úrad boja proti organizovanej kriminalite.

Po obchvate muselo v čase vraždy prechádzať niekoľko áut. Je pravdepodobné, že streľbu videlo viacero svedkov. Pomôcť by mohol ktokoľvek, kto videl v piatok večer o pol deviatej unikať z miesta činu podozrivé vozidlá.

Polícia prosí svedkov popravy, aby sa ozvali na číslo 158.

Vančo, posledné zbohom, poprava, pohreb

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy