Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
EXKLUZÍVNE! Karol Mello zastrelil nepohodlného svedka
Zdielať na

EXKLUZÍVNE! Karol Mello zastrelil nepohodlného svedka

Karol Mello, ktorý je v súčasnosti zrejme opäť mimo Slovenska, podľa polície popravil svojho komplica začiatkom roka 2003. Jozefa G. mal zastreliť výstrelom do hlavy. Pri tomto čine mal byť aj nedávno verejne popravený Jozef Míšenka. Prípad podrobne sleduje reportér Rasťo Striško.

Vo FOTOGALÉRII nájdete časť Uznesenia o vznesenení obvinenia na Karola M., Jozefa M., Viliama M. a Jána K.. Vyšetrovateľ Úradu boja proti organizovanej kriminalite ho vypracoval 8. februára 2011. Teda v čase, keď už poľská justícia reálne pripravovala vydanie medzinárodne hľadaného Karola Mella na Slovensko.

Prepis zo spisov vyšetrovateľov

"Dňa 20.3. 2003... prišli Karol M., Viliam M., Jozef M. a Ján K. do katastra obce Bojná do záhradkárskej oblasti... na osobnom motorovom vozidle... následne prešli na uvedené pozemky, kde pri záhradnej chatke Jozefa G., pričom Karol M. začal ja Jozefa G. kričať:

"Komu si to všetkému povedal, kde a s kým si bol?" následne Viliam M. sa Jozefa G. opýtal: "Vieš, do akej situácie si nás dostal?", načo Jozef G. reagoval slovami "O čo vám ide?", vtedy sa Viliam M. opýtal Jozefa G. "Myslíš si, že som kok*t?", Jozef G. reagoval "Ja viem, že si kok*t.", načo Viliam M. vystrelil z revolveru... na Jozefa G., ktorého zasiahol do oblasti brucha, čím mu spôsobil poranenie brucha a trieštivú zlomeninu na tele 10. hrudného stavca, následkom čoho Jozef G. spadol na zem, následne nad neho prikročil Karol M., ktorý mu priložil revolver nezistenej značky...

na ľavú stranu hlavy a vystrelil, čím spôsobil Jozefovi G. zranenie nezlučiteľné so životom a to pohmoždenie mozgu, krvácanie do mozgu a zlomeniny klenby lebečnej, Viliam M. potom prikázal Jánovi K. a Jozefovi M. telo Jozefa G. upratať... vykopali ilegálny hrob, kde uložili telo Jozefa G..."

Padli dva výstrely

V tomto dokumente je napísané, že práve Karol Mello mal začať na Jozefa G. kričať že "Komu všetko povedal, kde a s kým bol!" Po krátkej výmene názorov sa situácia zvrtla a padli dva výstrely. Jeden od Viliama M. a druhý, smrteľný podľa oficiálnych tvrdení polície práve Karol Mello.

Karola Mella polícia týmto dokumentom obvinila z vraždy Jozefa G. formou spolupáchateľstva. Svedkom polície sa stal muž prítomní na vražde. Zrejme práve táto poprava mala byť dôvodom na vydanie Európskeho zatykača, ktorý súdy dodnes nedokázali zrealizovať a aj preto je Mello na slobode.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy