Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
EXKLUZÍVNE! Prečítajte si, čo všetko sľuboval Mello policajtom
Zdielať na

EXKLUZÍVNE! Prečítajte si, čo všetko sľuboval Mello policajtom

Zdroj: SITA

Muž, ktorý podľa polície zavraždil dieťa a patrí k mafii, nechcel spoluväzňa. Vyplýva to zo zápisnice o výsluchu Karola Mella. Televízia JOJ pred niekoľkými minútami získala jej plné znenie.

Mello bol na výsluchu koncom apríla. Teraz sme získali kompletnú zápisnicu. Ponúka viac, ako zaujímavé svedectvá. Generálna prokuratúra tvrdí, že jej obsah zásadne mení situáciu.

Stretnutie s policajtom, pardon, agentom SIS

"... ten policajt mi v Maďarsku povedal čo sa má stať a zároveň mi povedal, aby som sa skrýval," hovorí Mello.

Podľa prokuratúry pri ďalšom výsluchu (9. mája) upresnil, že ho nekontaktoval policajt, ale agent SIS. Podľa prokuratúry je táto zmena zásadná. Pretože agent SIS je viazaný mlčanlivosťou a Mellove slová sú tak ťažko overiteľné.

Na cele chcel byť sám

"Zvlášť žiadam aby bolo zaprotokolované, že ja by som chcel byť na cele sám a taktiež žiadam aby bolo zaprotokolované, že nepotrebujem spoluväzňa a určite nebudem nikdy vykrikovať z okna s niekym sa dohovárať. Nikdy sa nebudem so žiadnym človekom vo väzbe baviť."

Chceli ho zlikvidovať

"Taktiež mi bolo povedané, že ma budú chcieť zlikvidovať a to je aj dôvodom prečo chcem byť na cele sám."

Rozhodnutie Krajského súdu

Karola Mella pustili na slobodu kvôli procesným chybám. Jednou z chýb bolo, že o jeho väzbe rozhodoval nezákonný sudca. Druhou, že vydanie Karola Mella z Poľska na Slovensko nebolo v súlade s našimi zákonnými normami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy