Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nezvestný podnikateľ so známosťami v politike. Našli Ožvoldove auto
Zdielať na
Krimi

Nezvestný podnikateľ so známosťami v politike. Našli Ožvoldove auto

Polícia našla luxusné auto nezvestného podnikateľa Romana Ožvolda. A to vo Vrábľoch v Nitrianskom kraji. Otvárať ho musel pyrotechnik! Po mužovi, ktorý mal kontakty vo vysokej politike, stále neúspešne pátrajú. Nezvestný je takmer týždeň.

AKTUÁLNE: Podľa svedkov stálo auto vo Vrábloch niekoľko dní. Policajti ho hradili policajnou páskou. Údajne bolo uzamknuté, náhradné kľúče odovzdala policajtom exmanželka. Auto však napokon otváral pyrotechnik, pretože hrozilo, že je vnútri umiestnená nálož.... Policajti našli 5 dier v sedadlách, pravdepodobne po guľkách zo strelnej zbrane. A veľa krvi.

Po tom, čo známy a vplyvný podnikateľ Roman Ožvold opustil kasíno v centre Bratislavy, zmizol bez stopy. Ožvoldov mobilný telefón zaviedol políciu až do Levického okresu. Presnejšie do Žemberoviec. Stále však podnikateľa nenašli.

Polícii sa však podarilo nájsť opustené bémvéčko podnikateľa. A to vo Vrábľoch. Jazdil na vozidle BMW X6 s bratislavským evidenčným číslom. Políciu podľa našich informácií kontaktoval náhodný okoloidúci muž so synom, ktorí si už predtým v správach všimli hlásené pátranie po nezvestnom aj po aute. Privolali policajtov.

Ožvold patrí medzi podnikateľov so známosťami na politické špičky. Pracoval napríklad pre exministra financií Jána Počiatka. Podrobnosti si prečítate TU.

Zastupoval štát v národnej lotériovej spoločnosti Tipos či v Konsolidačnej banke. Spolupracoval aj so zavraždeným právnikom prominentov Ernestom Valkom.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy