Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
EXKLUZÍVNE! Podnikateľ Ožvold bol opatrný. Aj tak zmizol...
Zdielať na
Krimi

EXKLUZÍVNE! Podnikateľ Ožvold bol opatrný. Aj tak zmizol...

Za záhadných okolností zmizol pred tromi dňami Roman Ožvold z Bratislavy. Nejde ale o obyčajného občana! V minulosti tento muž zastával vysoký post v spoločnosti Tipos a podľa našich informácií mal figurovať aj v ďalších veľkých akciovkách... TV JOJ ako jediná získala exkluzívny rozhovor s rodinou nezvestného.

AKTUALIZÁCIA: Podľa rodiny nebolo na Ožvoldovi badať žiadne starosti poprípade obavy o svoj život. Bol údajne až príliš opatrný a vždy pred odchodom z domu avizoval kde sa bude pohybovať aj s kým má tráviť tento čas.

Roman Ožvold (49), ktorý zmizol záhadne a bez stopy je bývalým predsedom dozornej rady spoločnosti Tipos. V minulosti ho menoval na tento flek exminister financií Ján Počiatek.

Roman Ožvold navyše figuroval podľa našich zistení aj v ďalších veľkých  akciových spoločnostiach a stretával sa vplyvnými ľuďmi. Údajne chodieval do kasína Reduta, na bratislavskom Vajanského nábreží, kde ho v stredu videli naposledy. Odtiaľ vraj odišiel približne o polnoci a odvtedy o ňom nikto nič nevie. Jazdil na vozidle BMW X6 s bratislavským evidenčným číslom.

TV JOJ

Roman Ožvold má 49 rokov, meria 182 centimetrov a je štíhlej postavy. Má hnedé prešedivené vlasy. Na pravom ramene a kolene má jazvu po operácii. Oblečené mal na sebe modré rifle a modrú košeľu.

Akékoľvek informácie o ňom môžete zatelefonovať na známe policajné číslo 158, prípadne ich osobne povedať na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Rodina sľubuje finančnú odmenu!

Pozrite si kompletný rozhovor s rodinou nezvestného podnikateľa!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy