Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Všetko o poprave právnika prominentov
Zdielať na

Všetko o poprave právnika prominentov

Zdroj: noviny.sk

V pondelok 8. novembra vo večerných hodinách sa udiala chladnokrvná vražda právnika prominentov Ernesta Valka v jeho luxusnej vile v Limbachu. Šokovala celú slovenskú verejnosť. Vďaka TV JOJ ste mohli vidieť prvé videá z miesta činu aj z neskoršieho vyšetrovania a tlačoviek polície. Pozrite si vývoj udalostí od začiatku až po deň konania pohrebu.

Právnika prominentov popravili vo vlastnom dome! Je polnoc a TV JOJ vám ako prvá prináša informáciu o smrti Ernesta Valka. Reportéri Samuel Migaľ a Valér Ferko sa priamo z miesta tejto tragédie snažili priniesť exkluzívne informácie a poskytnúť pohľad na miesto, kde sa udiala chladnokrvná vražda významného právnika.

Exkluzívne! Takto to vyzeralo na mieste vraždy právnika Ernesta Valka. Desiatky policajných áut, psy prehľadávajúce okolie a limuzíny. Pozrite si videá z miesta činu.

Krutá poprava. Zabil právnika najatý ostreľovač!? Jedna zo špekulácií o smrti Ernesta Valka vedie až k dobre pripravenému profesionálnemu ostreľovačovi. Ide o vyrovnávanie si účtov? Politiku?

Masaker obrazom: Prehľad po minútach očami našich reportérov. Samo Migaľ a Valér Ferko prinášajú sled udalostí z pondelňašej noci minútu po minúte.

Kto bude ďalší? V Limbachu mohli zabiť aj prezidenta. Okrem právnika Valka sú obyvateľmi Limbachu aj ďalší prominenti, medzi nimi slovenský prezident Ivan Gašparovič. Aj napriek silnej ochranke sa objavili rôzne špekulácie. Kto mohol byť ďalej ohrozený?

Záznam tlačovky o poprave Valka. Právnikovi prestrelili srdce... Trochu svetla do celého prípadu sa snažili vniesť aj minister vnútra Daniel Lipšic a prezident Policajného zboru Jaroslav Spišiak. Ten verejnosť šokoval potvrdením informácie o presne mierenej strele, ktorá smerovala priamo do srdca zavraždeného právnika. Pozrite si záznam z tlačovky!

Šokujúca spoveď priateľa: Ernest sa bál o život... Analytik Milan Žitný nám prezradil tušenie, kto by za celým prípadom mohol stáť. Tu je jeho výpoveď.

Posledné slová Ernesta Valka? Niekto zvoní, idem otvoriť. To boli podľa nášho zdroja posledné slová, ktoré povedal uznávaný právnik Ernest Valko. V telefonáte sa mal sťažovať aj na to, že v dome páchne acetón...

Čo sa stalo v Limbachu? Pozrite si mimoriadne Prvé noviny. TV JOJ pre vás pripravila mimoriadne PRVÉ NOVINY s Anetou Pariškovou, v ktorých vás informovala o najaktuálnejších zisteniach v prípade vraždy Ernesta Valka.

Exkluzívne zábery! Takto vynášali mŕtveho Valka z vily. Luxusná vila Ernesta Valka je prvé minúty po oznámení o jeho zavraždení obkolesená množstvom policajtov. Policajné pásky obmedzujú novinárov v pohybe. Našim reportérom Samuelovi Migaľovi a Valérovi Ferkovi sa však podarilo nasmímať, ako telo nebohého odnášali do pohrebného vozu.

Vražda Ernesta Valka. Takto o nej informujú v zahraničí. Na násilnú smrť nášho známeho právnika reagovali aj svetové denníky a internetové portály. Tie o vražde udávali rôzne, v niektorých prípadoch rozdielne informácie.

Britské médiá: Zavraždeného Valka si mýlia s Galkom. FAUX PAS za hranicami. Významné zahraničné médiá si mýlia Ernesta Valka s inými osobnosťami.

Krutá poprava. Valka vraj zastrelili dvoma ranami! Objavili sa ďalšie špekulácie v prípade smrti právnika. Podľa niektorých bol zavraždený viac než jednou strelou...

Spišiak prehovoril o poprave Valka. Pozrite si to... Štefan Hríb v Lampe zistil viac o vražde prominentného právnika Ernesta Valka. Do relácie prišli mimoriadni hostia. Viac prezradil Daniel Lipšic aj Jaroslav Spišiak.

Centrum zahalil smútok. Takto si uctili Ernesta Valka. Pamiatku Ernesta Valka si v piatok 12. novembra uctilo vyše 250 ľudí. Zúčastnili sa na smútočnom pochode, na ktorom nechýbala ani Valkova dcéra Jana. Neubránila sa dojatiu.

Rozlúčka s Ernestom Valkom. V utorok naživo od 9-tej. Pre rodinu, blízkych i priateľov nastala v utorok, 16. novembra ťažká chvíľa. Veľkolepého pohrebu v Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca v Bratislave sa zúčastnili aj mnohé politické osobnosti. Pozrite si, kto rečnil, kto robil Valkovi čestnú stráž a kto ho sprevádzal na jeho poslednej ceste.

Najčítanejšie správy