Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
EXKLUZÍVNE! 10-tisíc € nepomáha, podnikateľa Ožvolda nikto nevidel
Zdielať na
Krimi

EXKLUZÍVNE! 10-tisíc € nepomáha, podnikateľa Ožvolda nikto nevidel

Patrí medzi podnikateľov so známosťami na politické špičky. Pracoval napríklad pre exministra financií Jána Počiatka. Nikto však netuší, čo sa s Romanom Ožvoldom vlastne stalo. Stále je nezvestný...

Po tom, čo známy a vplyvný podnikateľ Roman Ožvold opustil kasíno v centre Bratislavy, zmizol bez stopy. Ožvoldov mobilný telefón zaviedol políciu až do Levického okresu. Presnejšie do Žemberoviec. Stále však podnikateľa nenašli.

A to aj napriek tomu že ho policajti ale i príbuzní hľadajú už od utorka. Navyše počas uplynulého víkendu sa pridali a intenzívne po Romanovi Ožvoldovi pátrali aj poriečni policajti a potápači z prezídia policajného zboru.

O jeho záhadnom zmiznutí prehovorila aj jeho bývalá manželka. Podľa nej na podnikateľovi neboli vidno žiadne starosti ani obavy o svoj život. No opatrný bol vždy. Pred odchodom z domu avizoval, kde sa bude pohybovať aj s kým sa má stretnúť. Viac z rozhovoru si pozrite TU.

Správa o tom, že vplyvný doktor práv Ožvold, ktorý navyše spolupracoval so zavraždeným Ernestom Valkom, bez stopy a za veľmi záhadných okolností zmizol, prenikla už aj do médií v susednom Česku či Maďarsku. 

Odmena 10 tisíc eur, ktorú ponúkla rodina nezvestného advokáta za akékoľvek dôveryhodné informácie, stále platí. Informácie môžete poskytnúť aj polícii.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy