Polojasno
22°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
VIDEO: Opitý muž sa vlámal na pumpu, zdemoloval všetko, čo videl
Zdielať na

VIDEO: Opitý muž sa vlámal na pumpu, zdemoloval všetko, čo videl

BELADICE / Muž rozkopol dvere čerpacej stanice a demoloval všetko, čo mu prišlo pod ruku, tvrdí polícia, ktorej sa ho na mieste podarilo chytiť. Incident sa odohral v nočných hodinách.

Na políciu volala zamestnankyňa, ktorá oznámila, že na čerpaciu stanicu sa vlámal neznámy muž. "Demoloval a poškodzoval všetko, čo videl," uviedla.  Zo strachu a z obavy o život zamestnankyne opustili čerpaciu stanicu a ihneď zavolali pomoc. Muž si podľa ich slov najprv z okienka, ktoré sa používa na nočný predaj, zobral pracovnú bundu. Tú si pred vstupom obliekol a následne rozkopol vstupné dvere čerpacej stanice. Vošiel do predajne, kde demoloval vybavenie, potraviny, nápoje. Prešiel až za pult. 

"Vďaka rýchlej a pohotovej reakcii sa policajti PMJ v krátkom čase dostavili na miesto a takticky sa presunuli k priestorom benzínky, kde za pultom spozorovali osobu. Pod hrozbou použitia zbrane muža vyzvali, aby upustil od protiprávneho konania a aby sa vzdal. Voči osobe boli použité donucovacie prostriedky a následne bola spacifikovaná," napísala polícia vo svojom príspevku. 

Išlo o 43-ročného muža, ktorý bol pod vplyvom alkoholu. "Na miesto sa dostavil poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Zlaté Moravce, ktorý v danej veci začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci," uzavrela polícia. Muž mal pri sebe aj krabičky cigariet, ktoré si chcel z benzínky zobrať.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy