Zatiahnuté
16°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ďalšie akcie NAKA v hlavnom meste: V putách odviezli muža a ženu
Zdielať na

Ďalšie akcie NAKA v hlavnom meste: V putách odviezli muža a ženu

BRATISLAVA / NAKA predpoludním zasahovala aj na Štefánikovej ulici v bratislavskom Starom meste. Odstavili a prehľadávali luxusné auto s bratislavským evidenčným číslom. Po približne hodine odviezli v putách muža a ženu. Bližšie informácie k zásahu nám polícia vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony nemohla poskytnúť. K ďalšiemu zásahu na Na Kolárskej ulici v bratislavskom Starom meste.

"Národná kriminálna agentúra v súvislosti s dnešnou policajnou akciou aktuálne vykonáva procesné úkony. Ich cieľom je zadokumentovať páchanú trestnú činnosť. Bližšie informácie v tejto chvíli preto nie je možné poskytnúť, aby nedošlo k zmareniu alebo k sťaženiu vyšetrovania. Viac informácii poskytneme hneď, ako to procesná situácia dovolí," informoval Roman Hájek, hovorca odboru komunikácie a prevencie Prezídia Policajného zboru SR.

Ide už o druhú akciu NAKA počas jedného dňa. Policajti zasahovali v skorých ranných hodinách aj v centre hlavného mesta. Na Radlinského ulici neďaleko Račianskeho mýta obkľúčilo ozbrojené komando auto roznášajúce stravu. Pri akcii zadržali jedného muža, ktorého okamžite spútali. Na Radlinského ulici v Bratislave zasahovali približne dve desiatky policajtov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy