Skoro jasno
14°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Policajtom ušiel cez okno na toalete. Našli ho schovaného v maminej skrini
Zdielať na

Policajtom ušiel cez okno na toalete. Našli ho schovaného v maminej skrini

HUMENNÉ / Cez víkend postavil do pozoru desiatky policajtov, 48-ročný muž im ušiel z policajného oddelenia. Vykĺzol cez okno na toalete. Policajti po ňom vyhlásili mimoriadne pátranie.

Policajtov zamestnal viac ako dosť. Pre podozrenie z nebezpečného vyhrážania voči žene sa dostal na oddelenie. Muži zákona mu síce obmedzili osobnú slobodu, no on sa rozhodol inak. Z policajného oddelenia ušiel cez okienko na toalete. Vyhlásili po ňom mimoriadne pátranie. Medzitým sa ukryl v byte svojej matky v skrini, kde ho aj našli.

Po troch dňoch za mrežami CPZ sa zo skutku zodpovedal na súde. Prokurátor totiž navrhol, aby bol stíhaný väzobne. Z nebezpečného vyhrážania ho aj obvinili. Pýtali sme sa, aké očakávania mal po úteku z policajného oddelenia. Na naše otázky nereagoval. Po celý čas, ako ho policajti viedli na súd, sa iba usmieval. 

"Bol na návrh prokurátora sudkyňou pre prípravné konanie OS Humenné vzatý do takzvanej útekovej a preventívnej väzby," informovala Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. Toto rozhodnutie je právoplatné. Muž teda skončil za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy