Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Zdrogovaný muž si odrezal pohlavný orgán a časť uší
Zdielať na

Zdrogovaný muž si odrezal pohlavný orgán a časť uší

ÚSTÍ NAD LABEM / Len ťažko uveriteľný zásah majú za sebou českí záchranári. Okrem iného dokazuje, aké nebezpečné môžu byť pre človeka tvrdé drogy. V ich opojení si muž odrezal penis a uši.

​Polonahý muž chodil zmätene po ulici. Záchranárov privolali policajti, ktorí si zraneného muža všimli na ulici. Keď záchranári prišli na miesto, poranený sotva komunikoval. Podľa záchranárov bol pod vplyvom drog, čo potvrdili aj testy. Muž bol v tvári opuchnutý a zranený. "Zasahovali sme u pacienta, ktorý bol pod vplyvom drog a v práve prebiehajúcej psychóze si odrezal penis a ušné laloky," informoval hovorca záchrannej služby Prokop Voleník. Muž si časti tela odrezal na inom mieste a ani nevedel, ako sa ocitol na ulici. "Záchranári na mieste pacienta ošetrili, zaistili životné funkcie a previezli ho do nemocnice," ozrejmil hovorca. 

Muža po prebudení čakalo veľké prekvapenie

Keď už poranený nebol pod vplyvom drog, priznal, že zranenia si spôsobil sám. Nevedel ale kedy, kde a hlavne prečo. "Udalosť sme zverejnili, ako varovanie pred užívaním drog. Osoby, ktoré užívajú drogy, si môžu spôsobiť veľmi závažné zranenia, ktoré môžu mať trvalé následky," uzavrel Voleník. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy