Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tragédia na Nový rok: V priekope našli nehybné telo
Zdielať na

Tragédia na Nový rok: V priekope našli nehybné telo

MICHALOVCE / 53-ročnému mužovi z obce Palín sa na Nový rok stala osudnou cesta domov. Jeho bezvládne telo objavili v prvý deň roku 2024 v priekope pri ceste. Muž sa pravdepodobne utopil iba v niekoľko centimetrovej vode, v ktorej ležal tvárou nadol.

Telo muža ležalo v priekope pred rodinným domom, kde býval. Všimla si ho miestna obyvateľka, ktorá zalarmovala pomoc. "Prišla kamarátka, že niekto leží v priekope, a že sa nehýbe. Pokiaľ som tu prišiel, ležal dolu tvárou vo vode," povedal obyvateľ obce. Na miesto za krátko dorazili záchranné zložky, ktoré muža vytiahli z priekopy. Život mu, žiaľ, už nezachránili.

"Hovorili, že tam nebol dlho, preto sa ho snažili oživovať, no už nebolo pomoci," uviedol obyvateľ obce. "Policajti v súčinnosti s príslušníkmi HaZZ Michalovce telo osoby vytiahli na krajnicu cesty, kde až do príchodu posádky RZP osobu oživovali, no aj napriek ich snahe, a následne snahe záchranárov, sa už muža oživiť nepodarilo," informovala hovorkyňa Krajského policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. Krátko pred smrťou bol Pavol na návšteve u svojho kamaráta. Ten mu dal na cestu domov fľašu s alkoholom. "U mňa bol dnes popoludní o tretej. Dva poháriky vypil a išiel preč. Neviem , či sa ešte u niekoho nezastavil a nevypil tam," povedal kamarát nebohého muža. Domov mu chýbalo iba pár krokov, no tam už nedošiel. Cestou sa zrejme pošmykol a spadol do priekopy s vodou, kde sa pravdepodobne utopil. "Obhliadajúci lekár na mieste predbežne vylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy," informovala hovorkyňa Ivanová. Nebohý muž mal podľa miestnych blízky vzťah k alkoholu, no inak s ním vraj neboli žiadne problémy. Každému vždy ochotne pomohol. "Taký dobrý, chodil pomáhať ľudom, aj do Palína, aj Stretavy. Čo bolo treba, jeho ľudia zavolali, dali mu najesť," povedal obyvateľ obce o nebohom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy