Polojasno
20°
Bratislava
Muž sa snažil vlámať k žene cez balkón a vyhrážal sa jej zbraňou
Zdielať na

Muž sa snažil vlámať k žene cez balkón a vyhrážal sa jej zbraňou

STUPAVA / Desiatky výstrelov museli použiť policajti, aby zadržali muža na úteku. Najprv sa mal dobýjať cez balkón do bytu ženy a vyhrážať sa zbraňou. Potom ušiel domov, kde sa zabarikádoval. Pravdepodobne konal pod vplyvom drog.

​Až cez dvadsať policajných výstrelov zastavilo muža, ktorý sa v pondelok 1. januára vo večerných hodinách zabarikádoval v rodinnom dome, na Hlavnej ulici v Stupave. Incident sa začal najprv o pár ulíc ďalej, na Bočnej ulici, kde sa pokúšal cez balkón dostať do bytu k žene. Keď ho nepustila dnu, mal sa vyhrážať zbraňou. Následne ušiel domov, kde sa zabarikádoval a odmietol policajtom otvoriť. Keď sa pokúsil z domu utiecť a nechcel sa vzdať, policajti použili varovné výstrely.

Krátko po pol štvrtej popoludní priviezla policajná eskorta zadržaného muža späť do rodinného domu, kde sa včera odohral incident. Po približne pol hodine ho opäť odviedli v putách do policajného auta.

Muž mal byť pod vplyvom drog

Zadržaný 30 -ročný Ivan mal byť včera pod vplyvom drog. Jeho okolie nám potvrdilo, že užíva drogy. V jeho dome mali policajti nájsť viacero zbraní. Aj rôzne mačety, sekery a bejzbalové palice. Polícia sa vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie vyjadrila len stručne.

"V uvedenom prípade je vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečného vyhrážania a bolo vznesené obvinenie 30-ročnému mužovi, ktorý bol zadržaný v Stupave na Hlavnej ulici," uviedla Jana Šimunková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy