Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragická nehoda v Bratislave: Vodič bol na mieste mŕtvy
Zdielať na

Tragická nehoda v Bratislave: Vodič bol na mieste mŕtvy

BRATISLAVA / Krátko pred 8.30 h boli policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave vyslaní na Púchovskú ulicu, kde došlo k nehode.

​V smere zo Svätého Jura narazil vodič vozidla Škoda do jedného z pilierov nadjazdu na Rybničnej ulici. Vodič utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. v plnej rýchlosti narazil do betónového piliera nadjazdu. Jedným zo svedkov, ktorý krátko po náraze prechádzal okolo bol aj náš kolega. "Videl som, ako auto tesne predtým muselo naraziť, pretože prvé autá pri ňom začali zastavovať a dotyčnému sa snažili pomôcť," informoval svedok nehody Martin Mitošinka. 

Náraz bol taký silný, že časti auta ostali o niekoľko stoviek metrov ďalej od nárazu. Vodič ostal po zrážke v aute zakliesnený. Z totálne zdemolovaného auta ho museli vyslobodzovať hasiči. "V čase príjazdu hasičov sa vo vozidle nachádzala jedna zakliesnená osoba, ktorú hasiči vyslobodili pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a následne ju odovzdali posádke RLP," uviedol Štefan Koči, hovorca KR HaZZ v Bratislave.

"K zranenému pacientovi sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. 58-ročný muž na mieste podľahol zraneniam, ktoré utrpel," priblížila Petra Klimešová, hovorkyňa operačného strediska záchranárov."Za posledné roky to je asi piaty podobný prípad," dodal Mitošinka. Ide o nebezpečný úsek, o ktorom informujeme pomerne často. 

​Policajti miesto nehody zdokumentovali. Okolnosti nehody stále nie sú známe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy