Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tragédia na stanici: Muža zachytil brzdiaci rýchlik
Zdielať na

Tragédia na stanici: Muža zachytil brzdiaci rýchlik

TRENČÍN / Na železničnej stanici v Trenčíne sa stala tragédia. Priamo pred očami desiatok cestujúcich prišiel o život muž, ktorého zachytil brzdiaci rýchlik. Zvláštne je, že muž si len chvíľu predtým kúpil cestovný lístok.

​K tragédii na železničnej stanici v Trenčíne došlo krátko pred jedenástou hodinou dopoludnia, kedy sa k tretiemu nástupišťu blížil rýchlik zo Žiliny. Už brzdiaci vlak za doposiaľ presne nezistených okolnosti zrazil muža.

"Ja som to počul od pani. Pán si kupoval lístok pred ňou, takže si kúpil lístok normálne a sedel na vlakovom nádraží, čakal na vlak," povedal jeden z cestujúcich. Starší muž zostal po náraze vlaku nehybne ležať na zemi. Ostatní cestujúci okamžite privolali pomoc.

"Záchranári na mieste resuscitovali 25-ročného muža, ktorý žiaľ nakoniec zraneniam podľahol," uviedla Petra Klimešová, z operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. Náraz rýchlika spôsobil mužovi devastačne zranenia v oblasti hlavy a tvare. Polícia síce na mieste našla doklad totožnosti, no identifikovať nebohého so stopercentnou istotou nemohla. Telo odviezli na pitvu. Čo predchádzalo tragédii zatiaľ nie je známe.

"Niekomu to prišlo tak, že sa postavil a hodil sa pod kolesa, ale niekto zas hovorí, že mu mohlo prísť zle, ako sa postavil," dodal cestujúci. "Polícia v Trenčíne začala trestne stíhanie vo veci prečinu usmrtenie, okolnosti a príčiny tejto tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania," dodala Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy