Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Dráma na sídlisku: Agresívny syn napadol a porezal otca nožom
Zdielať na

Dráma na sídlisku: Agresívny syn napadol a porezal otca nožom

VRANOV NAD TOPĽOU / Veľké množstvo policajtov v stredu 6. decembra večer zburcoval vo Vranove nad Topľou 43-ročný muž. Ten vytiahol nôž na vlastného otca. Najprv sa mu len slovne vyhrážal zabitím, neskôr ho aj fyzicky napadol a spôsobil mu zranenia tváre.

​Stalo sa to v jednom z bytov na Budovateľskej ulici. Po útoku s nožom v ruke zasahovali na mieste aj príslušníci pohotovostného útvaru. 43-ročný muž sa pokúsil o útek. "Mladší muž sa vyhrážal zabitím staršiemu, pričom v ruke mal nôž," informovala Jana Ligdayová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove. 

Vyhrážky 43-ročného muža smerovali na jeho vlastného otca. Napriek tomu, že domáci pán sa ho bál, nezostalo iba pri slovách. Krátko po slovných vyhrážkach naňho aj zaútočil. "Útočník neskôr fyzicky napadol domáceho pána, ten utrpel zranenia tváre, ktoré si vyžiadali ošetrenie," povedala Ligdayová "Už viackrát napadol otca, ale teraz už aj fyzicky. Mu ublížil," povedal jeden z obyvateľov ulice. 

Privolaná policajná hliadka agresívneho muža na mieste zadržala, obmedzila na osobnej slobode a potom ho umiestnila do cely policajného zaistenia. Tam už sedí s obvinením na krku. Polícia informovala aj o tom, že paragraf je v jeho prípade prísnejší v tom, že obvinený muž ohrozoval so zbraňou chránenú osobu. "Poverený príslušník vzniesol obvinenie 43-ročnému mužovi z trestného činu nebezpečné vyhrážanie," dodala Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy