Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nové informácie o streľbe pri centre mesta. Polícia prezradila typ zbrane
Zdielať na

Nové informácie o streľbe pri centre mesta. Polícia prezradila typ zbrane

SABINOV / Polícia začala v prípade sobotňajšej streľby v Sabinove trestné stíhanie pre trestný čin výtržníctva. Ďalšie detaily k prípadu však neposkytuje a mlčí aj o tom, čo je s mužom, ktorého po skutku zaistili.

​Streľba neďaleko centra mesta vystrašila obyvateľov Sabinova. Ľudia v panike utekali domov. Stalo sa pred miestnou večierkou blízko frekventovanej križovatky. Polícia nasadila do akcie aj špeciálne zložky. Krátko na to skončil v putách podozrivý muž. Ten sa pred kamerami ku streľbe nielen priznal, ale aj vysvetlil svoje konanie. "Áno, áno, strieľal som. Pripravoval som sa na Silvestra," uviedol zadržaný.

​Stalo sa to v sobotu 11. novembra vo večerných hodinách. Pred miestnou večierkou zrazu padli výstrely. Čo tomu predchádzalo nateraz nevedno. Polícia v pondelok 13. novembra potvrdila iba to, že k incidentu došlo na mieste prístupnom verejnosti a že k výstrelom došlo z plynovej zbrane. Na miesto vyslala polícia viaceré zložky vrátane príslušníkov špeciálneho útvaru. Čo je so zadržaným mužom sme sa nedozvedeli. Polícia nateraz neinformovala ani o tom, že by vzniesla obvinenie voči konkrétnej osobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy