Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Polícia obvinila z vraždy mladej ženy 23-ročného muža
Zdielať na

Polícia obvinila z vraždy mladej ženy 23-ročného muža

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / 21-ročnú Šarlotu, ktorú našli v piatok ráno mŕtvu v byte na sídlisku v Novom Meste nad Váhom, zavraždil podľa polície jej priateľ. Druhého zadržaného muža pustili na slobodu bez obvinenia. 23-ročný Daniel z Nového Mesta nad Váhom mal mladé dievča v noci z piatka na sobotu úmyselne usmrtiť údermi päsťou do hlavy a škrtením.

​K úmrtiu ženy došlo v byte na Športovej ulici. Polícia sa tam dostavila na základe oznámenia posádky rýchlej zdravotnej pomoci, ktorá už žene nedokázala pomôcť. "Pri dôkladnej obhliadke miesta činu bolo zaistených viacero stôp, pričom kriminalisti mali od začiatku dôvodné podozrenie, že žena zomrela násilnou smrťou zavinenou inou osobou," uviedli policajti.

"Na základe vykonaných dôkazov, ochoty svedkov prispieť k objasneniu skutku a predbežnej správy súdnych znalcov z vykonanej pitvy mal vyšetrovateľ za dostatočne preukázané, že poškodenej úmyselne spôsobil smrť muž, ktorý mal byť jej priateľom. Ten mal poškodenú úmyselne usmrtiť kombináciou úderov päsťami do hlavy a škrtením," Vyšetrovateľ ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy a zároveň spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. O tom bude rozhodovať Okresný súd v Trenčíne. Mladému mužovi hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy