Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V byte našli telo mladej ženy. Po hádke s partnerom išli spať, ráno bola mŕtva
Zdielať na

V byte našli telo mladej ženy. Po hádke s partnerom išli spať, ráno bola mŕtva

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / V byte na sídlisku našli bez známok života iba 21-ročné dievča. Šarlotu mal podľa susedov na smrť ubiť jej priateľ. Ten skončil v rukách polície, ktorá však o tom, čo sa v noci stalo, neposkytla žiadne podrobnosti.

Stalo sa to v byte na tretom poschodí v paneláku v Novom Meste nad Váhom, v ktorom býval 25-ročný Daniel s priateľkou. Podľa susedov bolo spoza ich dverí v noci počuť hádky, krik a bitky, ako už mnohokrát predtým. Mladú ženu našli ráno mŕtvu. 

"No počula som len to, že sa tam bijú, potom som vybehla, že nech nekričia, lebo mi malého zobudili a potom už, bohužiaľ, nekričali. Keby som vedela, že sa niečo také stane, ja si ju zoberiem, ja už som ju raz mala, lebo ju zbil," povedala susedka.

"Ja som úplne hotová z toho, teraz mi suseda hovorí, že ona zomrela, že ju zabili, to dievča," dodala susedka. Podľa našich informácií mal mladý muž nájsť svoju priateľku ráno zakrvavenú a v bezvedomí. Krátko po siedmej hodine na miesto dorazili záchranné zložky i polícia. "Na miesto sme vyslali posádku RZP, záchranári, žiaľ, už 21-ročnej žene nedokázali pomôcť a konštatovali exitus," informovala hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová. "Na základe doteraz zistených skutočností bolo v byte na Športovej ulici v Novom Meste nad Váhom nájdené telo mladej ženy bez známok života," avizovala Ingrid Krajčíková, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne.

"Ešte o piatej večer alebo kedy niesla pizzu hore , ja som ešte išla z výťahu so psom a ona do výťahu. Ešte jej hovorím, dobru chuť vám prajem," dodala susedka. "No je mi to strašne ľúto. Keby som vedela, že jej niečo také spraví, tak ja si ju zoberiem dnu a počkáme na políciu. Ja ani neviem, kto volal policajtov, lebo ja som chcela, len už potom sa stíšili," opísala suseda.

Všetci susedia, ktorých sme oslovili, hovorili o tom, že mladý par mal zrejme problémy s drogami. Práve tie mali byt príčinou toho, že sa mladá žena neustále vracala k Danielovi. Toho z miesta odviedli na policajnú stanicu, kde ho cely deň vypočúvali. Obvinenie zatiaľ nepadlo. "Polícia udalosť na mieste dokumentuje, okolnosti a príčiny tragickej udalosti sú predmetom vyšetrovania a z uvedených dôvodov nie je možné nateraz poskytnúť viac informácií," uviedla Ingrid Krajčíková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy