Polojasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Veľká protidrogová akcia: Polícia zasahovala na viacerých miestach Bratislavského kraja
Zdielať na

Veľká protidrogová akcia: Polícia zasahovala na viacerých miestach Bratislavského kraja

BRATISLAVA / Polícia vo štvrtok od skorých ranných hodín zasahovala na viacerých miestach Bratislavského kraja v rámci protidrogovej akcie Seminarium. Krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

"Policajti bratislavskej krajskej kriminálky spolu s policajtmi ďalších krajských riaditeľstiev Policajného zboru od skorých ranných hodín zasahovali v rámci protidrogovej akcie s názvom 'Seminarium' na viacerých miestach Bratislavského kraja," uviedla polícia. Bližšie informácie poskytne, keď to procesná situácia umožní. 

Desiatky policajtov od rána zasahovali po bratislavskom Ružinove. Z domu na Telocvičnej ulici odviezli jedného muža. V putách skončil majiteľ domu. Podľa susedov ide o syna bývalého niekdajšieho ministra kultúry Františka Tótha. Ten zomrel pri tragickej autonehode, pri ktorej sa jeho auto zrazilo s vlakom. Suseda, ktorá rodinu pozná, zostala z informácií o drogách v šoku. "To mi nehovorte, však to je slušný človek," povedala suseda.

Kukláči prišli do domu hneď z viacerých strán. Do vnútra vtrhli aj cez rozbité okno. Ďalší išli z inej strany. V dome je navyše viacero bytov a nepríjemný budíček zažila na vlastnej koži aj žena s rodinou, ktorá tam býva v podnájme. Zobudila ju silná rana. "Vyvalili dvere, ruky nad hlavu, klasika. Myslela som si, že asi horí alebo niečo, a oni, že razia. Striedali si tam kukláči, som nevedela, či je to ten istý alebo už 10. Na kuchynskú linku som si musela dať ruky hore," komentovala suseda Hedviga. Vyšetrovatelia boli v dome dlhé hodiny. Nakoniec z neho postupne vynášali veci a nakladali ich do auta. "Pes to všetko prehľadal," opísala suseda. "Viete čo, ja neviem, čo je na tejto ulici. Ja mám roky, ale toto tu nebolo. Ja neviem, čo je toto za svet," dodala suseda.

O niekoľko ulíc ďalej policajti zadržali ďalšieho muža. Z paneláku na Hraničnej ho odviezli. Predtým mu prehľadali aj auto. "Bližšie informácie poskytneme, keď to procesná situácia umožní," avizoval hovorca Policajného zboru Michal Szeiff. Presný počet ľudí a čo za drogy policajti zaistili zatiaľ známe nie je.

Autentický a úprimný rozhovor so ženou, ku ktorej vtrhlo policajné komando:

Fotografie z policajnej akcie:

tvjoj

tvjoj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy