Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Poškrabal sa v rozkroku a išiel kradnúť. Celá akcia skončila fiaskom
Zdielať na

Poškrabal sa v rozkroku a išiel kradnúť. Celá akcia skončila fiaskom

BRATISLAVA / Na bratislavskom sídlisku úraduje zlodej. Teda skôr zlodej babrák, ktorý naposledy nič ani neukradol a akurát tak narobil majiteľom len škody a starosti. Tento muž sa potuluje po panelákoch a jeho terčom sú pivničné kobky.

Asi 35-ročný muž, s väčším bruchom, oblečený celý v čiernom s výraznými červenými teniskami. Hlavu a tvár si vôbec neskrýval. Okolo pol 2 ráno prišiel na Panónsku cestu v bratislavskej Petržalke a namieril si to rovno do novostavby.

Po okolí sa pohyboval tak, ako keby v bytovke nebol po prvýkrát. "V prvom rade predpokladám, že to musí byť nejaký bývalý nájomník, pretože sa dostal do autovýťahu bez akýkoľvek problémov čiže diaľkovým ovládačom si privolal výťah," priblížil pán Laco.

Jeho kroky smerovali rovno do podzemia. Už tam ho celú dobu snímala kamera. Čo si zjavne neuvedomoval. "Prišiel si tam škrabe si tam prirodzenie, asi má filcky alebo niečo podobné a čaká, kedy sa dostane na mínus 2 poschodie," opísal pán Laco.

Presne na tomto poschodí sú pivnice. V rukáve mal schovaný železný pajser, ktorý po ceste vytiahol. Namieril si to rovno k dverám do pivničnej kobky. "Pozrel si autá a potom išiel k mojej pivničnej kobke. Nevedel sa dostať do vnútra a ja konštatujem, že spôsobil mi škodu väčšiu ako by našiel v tej pivnici," ozrejmil pán Laco.

Ako sa snažil tomuto mužovi vypáčiť dvere, poškodil mu aj zárubňu, zámok, kľučku či zárubne. Škody počíta v stovkách eur. "Slovenský hlupák zlodej, chce kradnúť a nevie ani ako," dodal pán Laco.

Do žiadnej kobky sa nakoniec nedostal a z paneláku odchádzal na prázdno. Po ceste von sa snažil ešte po sebe zahladiť stopy. No ako si zabudol na ďalšiu podstatnú vec. "Úplná komédia pretože máme všade kamery a musel ich vidieť tak čo bolo komické tak rukávom sa snažil zotrieť otlačky prstov na tlačidlách lebo posúvať sa dá len tak, že ich musí zatlačiť fyzicky," doplnil na záver pán Laco.

Majiteľ už všetko nahlásil na polícií a dodal im aj videá. Ak ste zlodeja spoznali, kontaktujte políciu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy