Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vražda E. Valka: Toto sú najnovšie verzie vyšetrovania
Zdielať na

Vražda E. Valka: Toto sú najnovšie verzie vyšetrovania

Obrovská vila právnika Ernesta Valka ostala po jeho vražde opustená. Polícia ešte v utorok neoficiálne priznala, že na prípad uvaľuje prísne embargo. O motíve vraždy sa preto stále iba špekuluje. Nám sa však predsa len podarilo niečo zistiť...

Vilu právnika a jej okolie v Limbachu ešte v utorok okupovali policajti. Po niekoľkých hodinách to už ale vyzeralo, ako keby sa tam nič nestalo. Z ulice zmizli policajné pásky a hliadkujúcich policajtov vystriedali novinári.

S novinármi dnes nekomunikoval nikto. Polícia len opäť zdôraznila, že na prípad uvalila informačné embargo. Informácie neposkytuje ani rodina.

„Prepáčte, ale musíte pochopiť, že teraz potrebujem ja aj celá naša rodina pokoj,“ odpísala v SMS dcéra nebohého Ernesta Valka.

Vyšetrovatelia pracujú podľa našich informácií s viacerými verziami vraždy. Mohla jej predchádzať krádež v právnikovej vile. Keď Ernesta Valka našli mal na sebe údajne iba nohavice, košeľu a ponožky.

Už v utorok sme informovali, že krátko pred smrťou bolo v dome cítiť acetónový zápach. Čo mal Valko povedať aj kolegyni do telefónu. Tá vraj bola posledná s kým hovoril.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy