Oblačno
15°
Bratislava
Florián
4.5.2024
VIDEO: Žena napádala mužov ako zmyslov zbavená. V MHD kopala chlapca, poslednú facku strelila policajtovi
Zdielať na

VIDEO: Žena napádala mužov ako zmyslov zbavená. V MHD kopala chlapca, poslednú facku strelila policajtovi

BRATISLAVA / Polícia v Bratislave aktuálne vyšetruje okolnosti nezvyčajného prípadu súvisiaceho s agresívnym správaním 35-ročnej Bratislavčanky. Tá je podozrivá zo spáchania viacerých násilných útokov – na mužov.

Bratislavskí policajti riešili bizarný prípad s 35-ročnou ženou, ktorá si za obeť svojich útokov vyberala hlavne mužov. Neštítila sa atakovať ani mladého chlapca v MHD, ktorého sa slovne zastali iba dvaja cestujúci. Dopravný podnik hlásenie o incidente nedostal. Žena napadla i mestského policajta, ktorý pôvodne išiel na benzínovú pumpu natankovať služobné auto.

Hliadka polície v Bratislave bola privolaná na jednu z čerpacích staníc na Bratskej ulici, kde malo dôjsť k útoku na verejného činiteľa – príslušníka Mestskej polície v Bratislave. "Podľa doterajších informácií mladá žena začala najprv verbálne vyhrážať mestskému policajtovi zabitím, následne na neho fyzicky zaútočila zovretou päsťou a udrela ho do oblasti tváre. Po tomto útoku bola na mieste zadržaná až do príchodu hliadky PZ," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Žena bola následne umiestnená do cely policajného zaistenia. Polícia následne zistila, že žena sa dopustila viacerých takýchto skutkov, pričom objektom útokov boli vždy muži, k útokom došlo na zastávkach MHD a podľa jej slov v útokoch žena plánuje pokračovať. Policajti zistili, že na ženu bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu, a tak ju tam aj eskortovali. "Vyvodením trestno-právnej zodpovednosti v súvislosti s vyššie uvedenými skutkami sa aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V," dodala polícia.

Video Bratislavčanky, ktorá napadla policajta a mladého chlapca v autobuse

Súvisiace články

Najčítanejšie správy