Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tragická dopravná nehoda: Zrážku neprežila jedna osoba, zasahoval aj záchranársky vrtuľník
Zdielať na
Krimi

Tragická dopravná nehoda: Zrážku neprežila jedna osoba, zasahoval aj záchranársky vrtuľník

BRATISLAVA / TRNAVA / Cesta prvej triedy medzi Dunajskou Stredou a Veľkým Mederom je z dôvodu tragickej dopravnej nehody úplne uzavretá. Pri nehode sa mali zraziť dve osobné a jedno nákladné auto. Vyžiadala si jeden ľudský život a ďalšie dve osoby sa ťažko zranili. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Ak vám to situácia umožňuje, úseku sa vyhnite. Bližšie informácie poskytneme, len čo to situácia dovolí," uviedla polícia. Na mieste pristával aj záchranársky vrtuľník.

Po čelnej zrážke pri Dolnom Štále zomrel vodič, dve osoby sú zranené

Pri nehode prišiel po čelnej zrážke o život 78-ročný vodič. Jeho manželka a vodička, ktorá mala nehodu spôsobiť, sú vážne zranené. "Podľa prvotných informácií mala 70-ročná vodička na aute Ford Mondeo predchádzať kolónu štyroch vozidiel vrátane autobusu. V protismere sa vzápätí čelne zrazila s protiidúcim autom Škoda Fabia, v ktorom sedel starší manželský pár z okresu Dunajská Streda. Zrážke sa nevyhol ani kamionista, ktorý práve úsekom prechádzal a pri nehode sa nezranil," priblížila polícia.

K nehode došlo krátko po 6.30 h. Naďalej je v štádiu vyšetrovania. Na mieste zasahovalo päť príslušníkov Hasičského a záchranného zboru s dvomi kusmi hasičskej techniky. "Všetky osoby bolo nutné vyslobodiť z vozidiel pomocou hydraulického vyslobodzovacieho náradia. Následne bola zraneným osobám poskytnutá predlekárska prvá pomoc a boli odovzdané do opatery záchrannej zdravotnej služby," priblížili hasiči na sociálnej sieti. Na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a stabilizovali ich proti ďalšiemu pohybu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy