Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pomôžte polícii nájsť hľadané osoby
Zdielať na
Krimi

Pomôžte polícii nájsť hľadané osoby

Zdroj: KR PZ

Polícia žiada o pomoc pri hľadaní ďalších nezvestných, či hľadaných osobách. Ide o dvoch mužov a jednu mladú ženu.

70-ročný Jozef Kušnír (foto č.1) z Bratislavy je nezvestný od júla 2010, kedy sa naposledy elefonicky ozval svojej manželke. Jozef Kušnír je 175-180cm vysoký, silnejšej postavy. Má krátke prešedivené vlasy a zelené oči.

Na 49-ročného Jaroslava Dobranského (foto č.2) zo Sečoviec vydal Okresný súd v Trebišove príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia. Jeho súčasný pobyt sa vykonaným šetrením nepodarilo zistiť, nakoľko žije ako bezdomovec. Je 160cm vysoký, strednej postavy. Má modré oči a prešedivené vlasy a fúzy. Nosí dioptrické okuliare. 

27 ročná Monika Lejová (foto č.3) z Tvrdošína je nezvestná od roku 2008, kedy bola naposledy videná svojou matkou, ktorá ju vyprevádzala do Českej republiky. Od  uvedenej doby sa už viac rodine neozvala. Je 165cm vysoká, štíhlej postavy.  Má sivozelené oči a nosí dioptrické okuliare.   

 Vaše informácie k hľadaným a nezvestným  osobám môžete poskytnúť na známom telefónnom čísle 158 alebo na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.                                                                              

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy