Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dopravní policajti pomáhali pri vážnej nehode pri Maďarsku
Zdielať na

Dopravní policajti pomáhali pri vážnej nehode pri Maďarsku

RUSOVCE/RAJKA / Vo štvrtok, 30. marca, krátko po siedmej hodine ráno boli dopravní policajti Krajského dopravného inšpektorátu vyslaní k dopravnej nehode, ktorá sa mala stať za obcou Rajka v blízkosti hraničného priechodu s Maďarskom. Informovala o tom polícia Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave na sociálnej sieti.

Po príchode na miesto zistili, že nehoda sa stala na maďarskom území, približne 50 metrov za bývalým hraničným priechodom Rusovce - Rajka. "Napriek tomu policajti a záchranné zložky ihneď vykonali neodkladné prvotné úkony. Prípad si následne prevzali príslušníci maďarskej polície," uviedla polícia na sociálnej sieti.

FB Polícia - Bratislavský kraj

FB Polícia - Bratislavský kraj

Nehoda sa stala na rovnej ceste približne o siedmej hodine ráno za obcou Rajka. Mladá vodička, pravdepodobne pre nepozornosť, narazila do betónového zvodidla v strede cesty. Následkom nárazu sa s autom prevrátila na strechu. Zranenú ženu okamžite ratovali záchranné zložky zo Slovenska, ale i Maďarska. Hoci auto ostalo totálne zdemolované, vodička bola po hrozivom náraze našťastie nažive.

Žena, ktorá šoférovala auto, utrpela pri nehode vážne zranenia, záchranári ju previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Podľa informácií TV JOJ by mala mať ťažké poranenia ruky a narazený hrudník. Žena zároveň mala podstúpiť aj sériu ďalších vyšetrení. "Pacientka sa nachádza na JIS. Jej stav je i naďalej veľmi vážny," uviedla hovorkyňa UNB,  Eva Kliská. Nešťastný náraz obmedzil aj premávku. Pred Rajkou sa nachádzali slovenskí policajti, ktorí ostatných vodičov do nehodového úseku vôbec nepúšťali. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy