Skoro jasno
17°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
22-ročnú Soňu prepustili z nemocnice. Ona aj jej rodina sú v opatere psychológov
Zdielať na

22-ročnú Soňu prepustili z nemocnice. Ona aj jej rodina sú v opatere psychológov

BRATISLAVA / V stredu 13. septembra pustili podľa informácií TV JOJ mladú Soňu z nemocnice. 22-ročná žena strávila v opatere lekárov dva dni. Mladú ženu našla v pondelok zdravotná sestra nemocnice priamo pred Antolskou nemocnicou v Petržalke.

22-ročnú Soňu prepustili z nemocnice. Z dôvodu súkromia však išla zadným vchodom. Momentálne je tak so svojimi najbližšími, no rodina sa už viac k prípadu nechce vyjadrovať.

V súčasnosti je ona aj jej rodina v opatere psychológov z IP-čka. "Je nesmierne dôležité, aby niekto, kto si prejde takou traumatickou skúsenosťou, ako v tomto prípade, hneď po prepustení z nemocnice bol obklopený rodinou, láskou, bezpečím, aby mal pocit, že napriek tomu, čo sa deje, je súčasťou normálnej komunity, normálnych ľudí, ktorí nehľadajú iba odpovede na otázky, čo sa stalo, ale vyjadrujú naozaj podporu a lásku," uviedol Marek Madro, psychológ z IP-čka. "Má pred sebou celý život a zaslúži si ho žiť dôstojne," dodal Kristián Dufinec, brat Soninho priateľa.

22-ročná Soňa Pasuľková bola počas toho, ako bola nezvestná, naposledy videná 10. septembra 2023 zhruba o 3.30 hod. na ulici Svoradova v Bratislave. Podľa informácií TV JOJ, ktoré poskytli najbližší nezvestnej, nastúpila Soňa Pasuľková na Zochovej ulici na autobus číslo N95. O 3.40 h vystúpila na zastávke Záporožská (Petržalka) približne 150 metrov od miesta, kde bývala. Podľa informácií ju našli o 26 hodín neskôr s reznými ranami a polícia začala trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Mladá Soňa bola aj intoxikovaná. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy