Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
VIDEO: Diaľnica D1 bola smerom do Žiliny uzavretá. Vypukol požiar kamióna
Zdielať na

VIDEO: Diaľnica D1 bola smerom do Žiliny uzavretá. Vypukol požiar kamióna

ŽILINA / Diaľnica D1 v smere do Žiliny pri Sverepci bola neprejazdná. Vypukol požiar kamióna, konkrétne cisterny.

Na diaľnici D1 v smere do Žiliny vypukol požiar kamióna. Na mieste zasahovali hasiči aj polícia. Polícia vodičov na sociálnej sieti Facebook vyzvala, aby rešpektovali pokyny polície. 

Požiar kamióna s cisternou na diaľnici D1 pri Sverepci hasiči zlikvidovali

Požiar kamióna s cisternou na diaľnici D1 pri Sverepci už hasiči uhasili. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

Požiar vypukol krátko po šiestej hodine na kilometri 163,5 diaľnice D1 pri obci Sverepec v Považskobystrickom okrese. Na mieste zasahovalo 14 profesionálnych hasičov z Púchova, Považskej Bystrice a Trenčína. "Požiar zasiahol kabínu a prednú časť cisterny. Cisterna bola čiastočne obhorená, nebola poškodená. Nedošlo k úniku nebezpečnej látky (pravdepodobne oxidu uhličitého) z cisterny. Pri udalosti sa nikto nezranil. Aktuálne je už požiar zlikvidovaný," uviedol Petrík. Ako dodal, pracovníci Národnej diaľničnej spoločnosti momentálne dočisťujú vozovku, doprava by mala byť čoskoro spustená v jednom jazdnom pruhu. Príčinu vzniku požiaru vyšetrujú znalci.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy