Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Za bodnutie nožom podmienka. Muž má podľa našich zistení následky dodnes
Zdielať na

Za bodnutie nožom podmienka. Muž má podľa našich zistení následky dodnes

KOŠICE / Jessica vlani pichla nožom 50-ročného muža, s ktorým mala mať intímny pomer. Postavila sa pred sudkyňu, ktorá rozhodovala o jej treste. Na poslednom pojednávaní dostala epileptický záchvat a pomôcť jej museli záchranári. Teraz už mala nastavenú liečbu a tak si svoj rozsudok mohla v pokoji vypočuť.

K útoku na 50-ročného Radomíra došlo v hosteli na Barčianskej ulici v Košiciach. 25-ročná Jessica útočila kuchynským nožom.

Muža bodla do chrbta a potom aj do hrudníka, o svoj život musel bojovať v nemocnici. Ťažkosti má podľa našich zistení dodnes.

"Prišla k nemu na izbu a pichla ho spredu a zozadu," uviedol obyvateľ ubytovne. Jessicu do pojednávacej miestnosti doviezla eskorta v putách, po rozsudku už išla bez nich s voľnými rukami.

Na hlavnom pojednávaní pred mesiacom dostala epileptický záchvat a tak rozsudok vyniesť nemohli. Tentokrát dobre nastavená liečba jej umožnila uzavrieť dohodu o vine a treste. Sudkyňa jej uložila 3-ročné väzenie so skúšobnou dobou v trvaní 5 rokov. Taktiež jej nariadila ústavné protialkoholické liečenie.

"Podľa môjho úsudku by pobyt vo výkone trestu neriešil nič, v prvom rade sa treba zaoberať lekárskym a zdravotným stavom mojej klientky," informoval Jaroslav Martiňuk, obhajca Jessicy. Samotný obhajca taktiež prisľúbil, že on osobne ju na liečenie odnesie a tak ju počkal pred väznicou. Rozsudok je právoplatný

Súvisiace články

Najčítanejšie správy