Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Vrah z Dubnice, ktorý zabil matku dvoch detí mačetou, sa pokúsil o samovraždu
Zdielať na

Vrah z Dubnice, ktorý zabil matku dvoch detí mačetou, sa pokúsil o samovraždu

DUBNICA NAD VÁHOM / Ján M. sa pokúsil o samovraždu vo väzobnej cele. V poslednej chvíli ho zachránili dozorcovia. Ide o muža, ktorý v Dubnici nad Váhom mačetou zabil 39-ročnú Andreu, matku dvoch detí. O prípade informuje portál Aktuality.sk.

Muž obvinený z brutálnej vraždy ženy v Dubnici nad Váhom sa pokúsil pred niekoľkými týždňami vo vyšetrovacej väzbe o samovraždu, informovali Aktuality.sk. Podľa ich zistení sa chcel obesiť priamo v cele, našli ho však dozorcovia.

Po incidente skončil v nemocnici pre obvinených a odsúdených v Trenčíne. Zbor väzenskej a justičnej stráže (ZVJS) sa k incidentu nevyjadril. Momentálne sa lieči na psychiatrii a je pod neustálym dohľadom zdravotníckeho personálu. 

Lekári psychiatri ho už v minulosti vyšetrovali. Bolo to v čase, keď ho policajti obvinili z prečinu nebezpečného prenasledovania. Stíhanie ale museli zastaviť. Niekoľko mesiacov sa dobrovoľne liečil v psychiatrickom ústave. Odtiaľ ho pustili domov. Dva dni potom, ako trenčiansky okresný súd nariadil jeho psychiatrické liečenie ambulantnou formou mačetou napadol ženu, ktorú celé roky prenasledoval.

V osudný deň ju čakal pri záhradkárskej osade v Dubnici nad Váhom. Najskôr sa hádali. O pár minút vytiahol mačetu a začal útočiť na jej ruky a tvár. Vtiahol ju do kríkov, kde v brutálnom útoku pokračoval. Andrea, mama dvoch detí, zomrela na mieste. Zadržali tam aj jej vraha. Nateraz zostáva v nemocnici v Trenčíne. O jeho ďalšom osude rozhodnú lekári. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy